Vi är Varvet!

Lär kän­na vår fan­tastiska Ida Marklin­der. Ida gör sin LIA på Varvet och är pro­jek­tledare för logis­tik, pack­n­ing och beställningar.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet/Göteborg Friidrottsförbund?
Jag pluggar Event Marketing & Management och gör min LIA på Göteborgsvarvet perioden december - juni.

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?
Projektledare för logistik, packning och beställningar.
Sen har jag haft många andra varierande projekt, bla planering av företagsteam & tältbyar, träningsevent, välgörenhetssamarbeten, aktiveringar osv.

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Börjar dagen med att kika igenom mailen, sen är det ofta möten och planering inför de olika projekten som ska genomföras.

*Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att det är så varierande! Kombinera kontor med hands-on.
Allt ifrån att designa inbjudningar, kontakta leverantörer och partners till att inventera i containrar.

*Vad såg du mest fram emot under/inför årets genomförande?
Att få uppleva och arrangera det tillsammans med alla fantastiska kollegor! Häftigt att se resultatet av all planering. Imponerande att evenemangsorganisationen får plats i ett och samma lunchrum.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet?
Kanske när jag fick rycka ut i en lastbil för att spärra av en väg under Varvetveckan! Sen var det ganska ballt att jag gick totalt 21,1 km den 13 maj – samma sträcka som Göteborgsvarvet, man kan nästan tro att jag var med och sprang! 😉

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?
Oj, svårt att välja! Men när vi alla samlades på Slottsskogsvallen sista kvällen på varvetveckan och åt pizza i solen var en minnesvärd stund! Sen var det fantastiskt att se den glädjen vårt nya koncept familjedagarna skapade för alla barnfamiljer.

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?
Aldrig sprungit varvet. Hade varit enklare att springa efter en boll. 😉 Men efter all inspiration jag fått så är jag sugen på att springa!

2023-05-26

← Alla nyheter