Vill du job­ba extra med Varvet i vår?

Ta chansen att bli en del av ett fan­tastiskt team. Nu sök­er vi per­son­al för kund­ser­vice­up­p­drag till Göte­borgsvarvet. Omfat­tning cir­ka 4 – 16 h/​vecka mars-maj, med chans att få job­ba vidare med Göte­borgsvarvet Marathon i september. 

Göteborgsvarvet och Varvetveckan går av stapeln 7 maj – 14 maj och vi stärker bemanningen inför vårens evenemang. Vi söker dig som vill arbeta med Göteborgsvarvets kundservice på timbasis. Som en i teamet blir du en viktig del av vår externa kommunikation till löpare och supportrar. Du kommer att arbeta i olika kanaler såsom mail, telefon, kundforum och direkt med löparna på plats under Göteborgsvarvet Expo och våra lopp i Varvetveckan.

Vi söker dig som:
- är vass på kommunikation, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska
- gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och kundbemötande
- är flexibel, social, lösningsorienterad och servicefokuserad
- tycker det är roligt med evenemang och även är redo att ta i praktiskt
- ser det som en bra erfarenhet att arbeta med ett stort evenemang

Tjänsten är perfekt för dig som studerar, jobbar deltid eller satsar på din idrott och vill jobba extra utöver detta.
Vi ser att du har tid att arbeta ca 4-16 h/vecka mars-maj och helst har möjlighet att arbeta heltid under Varvetveckan, 7 maj – 14 maj. Arbetstid kommer primärt vara förlagd under dagtid, men även kvällstid och helger under vissa perioder. Göteborgsvarvets kontor är beläget i Friidrottens Hus.

Vi brinner för folkhälsa och idrottsrörelsen och ser gärna att du delar vår passion.
Göteborgsvarvet arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund och överskottet från arrangemangen går till föreningarna i distriktet samt till driften av den egna träningsanläggningen Friidrottens Hus. På Göteborgs Friidrottsförbund arbetar ett 15-tal anställda på årsbasis, inom avdelningarna sälj/marknad, projektledning, kommunikation, ekonomi och friidrott. Under genomförandeperioden tillkommer ytterligare anställda och ca 3000 funktionärer.

Sista ansökningsdatum: 2023-03-10, tillträde mars/april. Rekrytering kan ske löpande under ansökningsperioden.

Maila din ansökan till lotta.larsson@goteborgsvarvet.se

Mer information om Göteborgs Friidrottsförbund och Göteborgsvarvet finns här på www.goteborgfriidrott.se samt på www.goteborgsvarvet.se.

Uppdragsgivare: Göteborgs Friidrottsförbund.

2022-12-22

← Alla nyheter