Vit­a­min Well ny part­ner till Göte­borgsvarvet : Vill ge löpar­na den bäs­ta möjli­ga upplevelsen av loppet”

Vit­a­min Well bred­dar sitt engage­mang inom löp­n­ing. I två år framåt är Vit­a­min Well even­e­mangspart­ner till ett av världens störs­ta halv­mara­ton – Göte­borgsvarvet.
– Dryck­er­na är myck­et upp­skat­tade bland löpare och vi ser fram emot det här samar­betet i och med mervärdet det ska­par för alla delt­a­gare, säger Ham­pus Bohman från Göteborgsvarvet.

Vitamin Well har både i Sverige och internationellt etablerat sig inom löparkretsar genom ett mångårigt engagemang i sporten, som sponsor till löpare, partner till stora och små lopp, samt genom det globala löparcommunityt Vitamin Well Runners. I år tar varumärket ännu ett kliv framåt i sin löparsatsning genom att bli partner till Göteborgsvarvet, ett av världens största halvmaraton.

– Vi är så taggade inför att vara på plats under folkfesten i Göteborg! Genom det här partnerskapet kan vi ge löpare från hela Sverige och Europa chansen att släcka törsten med Vitamin Well – och att uppleva något utöver det vanliga, säger Nils Lindgren, marknadsansvarig för Vitamin Well i Sverige.

Över 30 tusen löpare är redan anmälda till 21-kilometersloppet den 18 maj i Göteborg i år. Loppet lockar elitlöpare från hela Europa, men också tusentals motionärer – och en enorm publik. I samband med Göteborgsvarvet kommer Vitamin Well att se till att göra ett avtryck i hela Göteborgsområdet – dels genom lokala kampanjer, dels genom en maxad station längs med banan, mitt på Avenyn.

– Vi är jätteglada över att Vitamin Well blir partners till oss den kommande två åren. Dryckerna är mycket uppskattade bland löpare och det här samarbetet skapar mervärde för alla deltagare, säger Hampus Bohman från Göteborgsvarvet.

Den skandinaviska törstsläckaren, med ett noga utvalt innehåll av vitaminer och mineraler, passar perfekt inför, under och efter löprundan.

– Vi vill ge löparna den bästa möjliga upplevelsen av loppet, genom att bidra till stämningen och bjuda på uppfriskande dryck. För oss handlar det om att bidra till löpningsglädjen, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Löpning är otroligt härligt, välkomnande och brett, samtidigt som det är enkelt att komma igång i och med att löpning varken kräver mycket utrustning eller medlemskap, konstaterar Lindgren.

Stjärnlöpare på plats
Vitamin Well kommer att samla det svenska Vitamin Well Runners-teamet i Göteborg för att springa loppet tillsammans, umgås och ladda upp inför resten av löparsäsongen. Löpare så som Suldan Hassan, Majken Skärvard och Tony Hatefnejad kommer att vara på plats!

Ansök till Vitamin Well Runners
Antagningen till Vitamin Well Runners drar i gång i mars – och då kan vem som helst som älskar att springa ansöka för att bli en del av teamet som regelbundet samlas för
träningspass, inspirationstillfällen, sponsras med produkter och kläder och som bjuds med på en löparresa under hösten. Redan idag går det att anmäla intresse här: www.vitaminwell.com/runners

Om Vitamin Well
Vitamin Well är en modern törstsläckare från Sverige. Dryckerna kännetecknas av sin goda smak, sitt noga utvalda innehåll av vitaminer och mineral och sin skandinaviska design. Vitamin Well lanserades 2008 i Sverige och finns idag att köpa på 40 marknader runt om i världen. Läs mer på vitaminwell.com/sv/.

2024-02-03

← Alla nyheter