Clar­i­on Hotel Post tar hand om de inter­na­tionel­la elitlöparna

Sveriges bäs­ta hotell och världens störs­ta halv­mara­ton – nu sat­sar Clar­i­on Hotel Post och Göte­borgsvarvet till­sam­mans framöver. 

– Göteborgsvarvet är en av årets höjdpunkter och vi är glada att få vara en del av det, säger Selma Mehmedovic som är Sales Manager på Clarion Hotel Post.

Göteborgsvarvet är loppet där du kan mäta dina krafter med andra, utmana dig själv och ta dig genom Göteborgs olika miljöer tillsammans med tusentals andra. Clarion Hotel Post är å sin sida designerhotellet som utsetts till Sveriges bästa hotell och platsen där du både tanka energi och återhämta dig via restaurangerna, takpoolen eller Skönhetsfabrikens relaxavdelning.

– Vi kompletterar varandra och vi ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med Clarion Hotel Post. Då vi har ett gemensamt engagemang för både Göteborg och träning ger det här samarbetet oss möjligheter att skapa upplevelser tillsammans, inte bara i samband med Göteborgsvarvet utan även året om, säger Sara Brankell, kommersiellt ansvarig på Göteborgsvarvet.

I uppdraget som officiell hotellpartner och officiell leverantör till Göteborgsvarvet kommer loppets internationella elitlöpare att bo och äta på Clarion Hotel Post under vistelsen i Göteborg och därmed få bästa möjliga förutsättningar i jakten på topptiderna och -placeringarna.

– Träning och hälsa är väldigt viktigt för oss och därför känns detta samarbete otroligt kul. Göteborgsvarvet är en av årets höjdpunkter och vi är glada att få vara en del av det, särskilt nu när saknaden efter härliga event aldrig varit större, säger Selma Mehmedovic som är Sales Manager på Clarion Hotel Post.

OM CLARION HOTEL POST
Moderna designhotellet Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset, 50 meter från Centralstationen. Hotellet är perfekt för både konferenser och Göteborg-weekends. Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, Skönhetsfabrikens relaxavdelning och takpool. På Grand Travel Award 2019 och 2020 utsågs Clarion Hotel Post till Sverige bästa enskilda hotell. Clarion Hotel Post har 540 rum och 21 konferenslokaler som sammanlagt rymmer 1 000 konferensdeltagare.

2021-06-15

← Alla nyheter