Jag kan inte logga in på Mina sidor?

Efter systembytet som skedde v.6 så har vi inget som heter "Mina sidor" längre, utan nu har alla fått en "Personlig dashboard" istället.

  • För dig som anmälde dig innan systembytet så finner du din Personlig dashboard via mailet som skickades ut under v.6 som heter "Nya inloggningsuppgifter för din anmälan". Klicka på länken som är den röda stora knappen så ser du ditt lopp. Har du anmälan till flera lopp har du fått en länk för vardera lopp. 

  • För dig som anmält dig efter 8 februari så finner du länken till din Personliga dashboard i ditt bekräftelse mail, du klickar på den röda stora knappen för att komma till din personliga dashboard. Har du anmälan till flera lopp har du fått en länk för vardera lopp.

Personlig Dashbord Varvetveckan Personlig Dashboard Varvetmilen

Tappat bort din bokningsbekräftelse: 

Har du tappat bort din bokningsbekräftelse kan du via ovan länkar få en ny. Klicka längst ner på "Klicka här för att få din e-postbekräftelse skickad på nytt". Skriv in din e-postadress som du vill få den nya bekräftelsen till. 

Skulle det fortfarande strula för dig är du välkommen att skicka ett mail till oss på info@goteborgsvarvet.se så hjälper vi dig.

Tillbaka till FAQ