Ny samar­betspart­ner till Stafettvarvet: Rekomo

Reko­mo går in som even­e­mangspart­ner till Stafettvarvet, som arrangeras i Slottssko­gen under Göte­borgsvarvetveck­an i maj. Reko­mo kom­mer att delta med flera lag i Stafettvarvet och ser även spon­soren­gage­manget som ett sätt att stöd­ja ung­dom­sidrot­ten i Göteborg.

Rekomo köper, säljer och hyr ut begagnade kontorsmöbler till företag i hela Norden och bidrar tillsammans med sina kunder till ett kretslopp som är hållbart och långsiktigt för miljön.

- Rekomo är ny samarbetspartner till Göteborgsvarvet, men långt ifrån nya när det kommer till att sponsra idrotten. Då hälsa och hållbarhet genomsyrat organisationen sedan start känns Göteborgsvaret som en helrätt samarbetspartner. Förutom att stödja ett flertal olika idrottsföreningar, idrottsförbund och andra verksamheter vars värderingar sammanfaller med våra är Rekomo ett företag som drivs av tanken att producera så lite som möjligt, för miljön och framtida generationers skull. Det ska bli riktigt skoj att springa Stafettvarvet tillsammans med både medarbetare och våra goa kunder, säger Jonas Åström, VD Rekomo Göteborg.

Göteborgsvarvet är certifierade enligt standarden ISO 20121, för hållbarhet. Varje år genomför arrangören förbättringar inom området för att utvecklas och Göteborgsvarvet vill samarbeta med företag som vill vara med på denna hållbarhetsresa.

- Rekomo bidrar med sin verksamhet till en bättre och mer hållbar miljö och att de dessutom genom sitt sponsorskap bidrar till föreningslivet är fantastiskt, säger Sara Brankell, Key Account Manager på Göteborgsvarvet.

Göteborgsvarvet och Stafettvarvet arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund, där alla friidrottsföreningar i Göteborgsdistriktet ingår.

- Genom partnerskapet i Stafettvarvet stödjer vi friidrotten i Göteborg och med den alla tusentals engagerade ungdomar, säger Jonas Åström VD Rekomo Göteborg.

Den 13 maj arrangeras den 8:e upplagan av ​Stafettvarvet. Varje löpare springer cirka 4 kilometer, i laget ingår 5 löpare. De finns tre klasser: kvinnor, män och mixed. I Stafettvarvet deltar cirka 5000 personer och totalt under Göteborgsvarvetveckan anmäler sig närmare 80 000 till något av tävlingsveckans olika lopp.

Läs mer om Stafettvarvet

Mer information:

Therese Kockum, Kommunikationsansvarig ​Rekomo, 08-51 51 03 78

​Sara Brankell, KAM ​Göteborgsvarvet, 070-772 96 68

Foto: Daniel Jirblad

2020-02-24

← Alla nyheter