Nyheter från New Balance

Lagom till årets uppla­ga av Göte­borgsvarvet släp­per New Bal­ance nya Fresh Foam Vongov5 och sam­tidigt pre­sen­ter­ar nya färg­er på sitt flag­gskepp Fresh Foam 1080v11

För att addera extra löpglädje till träningen, oavsett om du är elitlöpare, nybörjare eller motionär, kommer du hitta dina favoriter hos New Balance i sommar. Till dina tidiga morgonturer eller svala kvällspass är det a och o att ha ordentligt på fötterna, inte minst om träningsmålet är att springa 21.1 km på hårt underlag. Passande nog och till årets upplaga av Göteborgsvarvet introducerar New Balance nya Fresh Foam Vongov5 – en lyxig kombination av dämpning och stabilitet.

– Den mycket populära Fresh Foam Vongo har fått sig ett ordentligt lyft i den senaste versionen som släpps sommar 2021. Med ny mellansula, ny överdel i mesh samt med förstärkt pronationsstöd och stabilitet utan extra kilar eller andra material, är Vongov5 redan en av sommarens snackisar, säger Hanna Löfberg, Marknadsansvarig på New Balance.

Vongov5 är likt övriga Fresh FoamX-modeller numera utrustade med den utvecklade Fresh FoamX-mellansulan, vilket ger en förstklassig komfort och bättre energianvändning än föregångaren. Tack vare skummaterialet i sulan får du spänstigare och mjukare känsla i löpsteget samtidigt som den ger dig det stöd du behöver utan att tumma på designen. Den här skon är beviset på att du aldrig ska behöva offra dämpning för stabilitetens skull.

Den konstruerade överdelen i stickad Hypoknit ger en luftig, ventilerande och andningsbar känsla samt omsluter din fot på ett mjukt sätt för en tight, stödjande och bekväm passform. Vongov5 är perfekt för hårda underlag och passar både till snabbare tempopass eller till ett längre distanspass.

Vikten på Vongov5 anges till 280gram i herr och 222 gram i dam, vilket är lättare än vad föregångaren vägde. Häldroppet är 8 millimeter – och det rekommenderade butikspriset på 1 900 kronor.

För dig som inte behöver pronationsstöd i löpsteget, presenterar New Balance nya fina ljusa färger på sitt flaggskepp 1080v11, som likt Vongov5 ger en lyxigt bekväm känsla i flera mil. Mjuk, väldämpad och skön sko för ett neutralt löpsteg i kombination med en stickad överdel i mesh gör 1080v11 till en otroligt bekväm och perfekt mängdträningsko. Det rekommenderade butikspriset ligger på 1 900 kronor.

2021-08-10

← Alla nyheter