Friskvårdsbidrag - anmälan till lopp

Friskvård Göteborgsvarvet 2025 - Vi ser just nu över friskvårdsportalerna inför Göteborgsvarvet 2025. Preliminärt öppnar bokningen i friskvårdsportalerna fr.o.m. september 2024.
Observera att det inte är möjligt att använda ev rabattkod i kombination med ett köp i friskvårdsportalerna.


Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Du vet väl om att du kan använda det till anmälningsavgiften i våra lopp.

Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag vid anmälan till Göteborgsvarvet.
Kolla exakt vilka regler som gäller för dig/din arbetsgivare, om du behöver anmäla dig genom en speciell friskvårdstjänst eller om du kan göra din anmälan till loppet direkt från vår hemsida och lämna in kvitto till arbetsgivare.

Har du rätt till friskvårdsbidrag från din arbetsgivare men arbetsgivaren inte är ansluten till en specifik friskvårdstjänst som du måste använda.

- Gör en anmälan till önskat lopp via vår hemsida: Varvetveckan eller Varvetmilen.
Efter genomförd anmälan får du ett kvitto på köpet till din mailadress som du kan lämna in till din arbetsgivare.

Epassi

Göteborgsvarvet är anslutna till friskvårdstjänsten Epassi, vilket innebär att du som har friskvård där via din arbetsgivare kan nyttja ditt bidrag till en startplats i Göteborgsvarvet. Köpet görs enkelt i Epassi-appen eller direkt på www.epassi.se. Om du inte har tillräckligt med friskvårdssaldo kvar för hela kostnaden av startplatsen så kan du göra en tilläggsbetalning med betalkort via Epassi för det som belopp fattas.

-När du genomfört din bokning så får vi en notis om ditt köp, varpå vi skickar ett mejl till dig med en värdekod inom 1 vecka. Du behöver använda denna för att slutföra din anmälan i vår anmälningsportal. Slutför din anmälan så snart som möjligt efter du mottagit värdekoden. Observera att du inte är anmäld till loppet förrän du registrerat värdekoden.
Så håll utkik i din inkorg efter mejl från info@goteborgsvarvet.se. (Kolla även skräpposten om det hamnat där).

Kontakta Epassi för frågor som berör ditt friskvårdsbidrag och konto i Epassis portal: support@epassi.se, FAQ


Benify

Göteborgsvarvet är också anslutna till Friskvårdstjänsten Benify, där du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa en startplats till Göteborgsvarvet.
- När en bokning genomförs via Benify får vi ett meddelande om ditt köp och kommer inom 1 vecka skicka ett mail till dig från info@goteborgsvarvet.se med en värdekod för att slutföra din anmälan i vår anmälningsportal. Slutför din anmälan så snart som möjligt efter du mottagit värdekoden. Observera att du inte är anmäld till loppet förrän du registrerat värdekoden. 
Så håll utkik i din inkorg efter mejl från info@goteborgsvarvet.se. (Kolla även skräpposten om det hamnat där).

Är du redan anmäld kan du lämna in ditt kvitto till Benify som ibland kan registrera det. (Olika regler kan gälla olika arbetsgivare som är anslutna till Benify, kolla med din arbetsgivare eller Benify vad som gäller för dig)

Kontaktuppgifter Benify
: Mail, support@benify.se. Tel: 08-21 02 00.

Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller ang ditt friskvårdsbidrag.

Generell information och regler om friskvård finns på Skatteverkets hemsida: Skatteverket.se - Friskvård

Har du gjort en beställning via Epassi eller Benify, men inte fått ett mail från Göteborgsarvet inom en vecka med en värdekod för att slutföra din anmälan, kontakta info@goteborgsvarvet.se eller ring 031-7727880.

Tillbaka till FAQ