Varvetveckan

Utöver folkfesten Göteborgsvarvet 21 km finns det även mängder med andra aktiviteter för stora och små, under samma vecka.

 • Upplev utmanande trail mitt i Göteborg!: Trailvarvet

  Trailvarvet är 11,5 km långt och sträcker sig genom skiftande natur och kuperad terräng. Det finns även en promenadklass på 8 km som vi kallar för Trailvarvet Walk. En tuff utmaning från start till mål!

 • 5 löpare × 3,7 km: Stafettvarvet

  Samla ihop kompisgänget, kollegorna eller familjen och upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans!

 • Alla kan göra ett varv: Specialvarvet

  Specialvarvet är tävlingen för löpare med intellektuella funktionsvariationer. Alla, oavsett ålder, kan snöra på sig skorna och vara med.

 • Det bästa av Göteborgsvarvet: Cityvarvet

  För dig som anmält dig till detta lopp, kommer mer information via mail.

  Cityvarvets bana är 4,3 kilometer lång. Starten sker på Götaplatsen, mitt i Göteborg. Här finns musik och underhållning, banan går sedan nerför Avenyn, in på Vasagatan, och i mål på klassiska Slottsskogsvallen.

 • Hitta rytmen: Yogavarvet

  För dig som anmält dig till detta lopp, kommer mer information via mail.

  I Yogavarvet har vi kombinerat det bästa från två världar. Först utmanar du kondition och ben i löpningen för att sedan landa mjukt och välförtjänt på mattan för att sträcka ut, stanna upp, njuta av atmosfären och hitta ett inre lugn i en helt unik miljö. Spring från Götaplatsen längs Göteborgsvarvets blå linje 4,3 kilometer och gå i mål i det hägrande målområdet på Slottsskogsvallen (samma bana som i Cityvarvet). Yogavarvet är öppet för alla åldrar.

 • För de allra minsta löparna: Minivarvet

  Det är omöjligt att inte ryckas med i glädjen när de allra minsta löparna tar sig runt banan på 250 meter i Slottsskogen.

 • För barn och unga mellan 7 och 13 år: Lilla Varvet

  På lördagen i Varvetveckan springer tusentals barn och unga, 7-13 år, Lilla Varvet i Slottsskogen, Göteborg. Varmt välkomna till en dag för hela familjen, fullspäckad med aktiviteter och härlig stämning. Perfekt för alla med spring i benen.