Kan en kompis hämta ut min nummerlapp?

Absolut, hen behöver endast ha med sig din QR-kod i startbeviset till nummerlappsutdelningen för att hämta ut nummerlappen. Ingen ytterligare legitimation krävs.

Vi skickar inte hem några nummerlappar i förväg. Har ni ont om tid att själva hämta upp nummerlapp, be en vän hämta ut den, skicka vidare ert startbevis (QR-koden) som kommer via mail ca 1-2 veckor innan loppet.

Nummerlappar till Göteborgsvarvet 2024 hämtas på Göteborgsvarvet Expo i Friidrottens Hus 16-18 maj. Friidrottens hus ligger i anslutning till startområdet.

Öppettider Göteborgsvarvet Expo 2024
Torsdag 16/5: 11.00 - 21.00
Fredag 17/5: 10.00 - 21.00
Lördag 18/5: 08.00 - 16.00 (nummerlappsutdelning öppen till 15.00)

Vi rekommenderar alla som har möjlighet att hämta sin nummerlapp under torsdag eller fredag. Under lördagen har vi slottider för uthämtning av nummerlapp, dessa slottider är en rekommendation för att alla ska hinna hämta sin nummerlapp i god tid innan sin start, se slottider för lördagen i nedan bild. Kom ihåg att det är mycket folk i evenemangsområdet på Göteborgsvarvets loppdag 18 maj, planera er resa och upphämtning av nummerlapp så ni har god tid på er.

Vi vill uppmana alla som besöker EXPO att undvika att ta med sig väska in på mässan. Medhavd väska in till EXPO kan komma att genomsökas av säkerhetsvakter. Tack för visad hänsyn.

För de övriga loppen, läs mer på hemsidan under respektive lopp var du hämtar loppets nummerlapp. I ditt startbevis som skickas ut via mail en vecka innan dotterloppen finner du även information var du hämtar din nummerlapp.

Tillbaka till FAQ