Tillval - Medaljbricka & Diplom

Alla löpare som går i mål på Göteborgsvarvet 2025 får en välförtjänt medalj vid målgång. Vill du göra tillval på dessa lopp i form av diplom eller personlig medaljbricka är det möjligt t.o.m 2025-05-31 för Göteborgsvarvet 2025.

Personlig medaljbricka - Göteborgsvarvet 2025
Du kan beställa en personlig medaljbricka som kan hängas på medaljen, på brickan skrivs ditt namn samt ditt resultat. Brickan skickas hem per post ca. en månad efter målgång i ditt lopp. Se över att du har registrerat aktuella adressuppgifter på din anmälan, gå in på Din personliga dashboard och klicka på Ändra anmälan, så kan du se de uppgifter du angivet. 

Den personliga medaljbrickan kostar 125 kr och kan beställas i samband med anmälan eller om du går in på Din personliga dashboard och klickar på den blå knappen Ändra anmälan. Följ sedan stegen genom att klicka på "Nästa Steg" och klicka i de tillval du önskar.

Observera att du vid målgång får din medalj oavsett om du beställt personlig medaljbricka eller ej. Det är endast medaljbrickan som skickas hem per post i efterhand.

För Göteborgsvarvet 2024 var sista datum att beställa en personlig medaljbricka 2024-05-30. De skickades ut till mottagare i slutet av juni månad till angiven adress på anmälan. 

Diplom med mellantider - Göteborgsvarvet 2025
Ett populärt minne eller “bevis” på din fina insats, är Göteborgsvarvets mellantidsdiplom. På diplomet står namn, resultat, placering, mellantider (5, 10, 15 och 20 km)

Diplomet kostar 95 kr och kan beställas i samband med anmälan eller om du går in på Din personliga dashboard. Klicka sedan på Ändra anmälan och välj de tillval du vill.
Diplomet skickas hem per post ca en månad efter målgång i Göteborgsvarvet. 
Se över att du har registrerat aktuella adressuppgifter på din anmälan, gå in på Din personliga dashboard och klicka på Ändra anmälan, så kan du se de uppgifter du angivet.


För Göteborgsvarvet 2024 var sista datum att beställa en diplom 2024-05-30. De skickades ut till mottagare i slutet av juni månad till angiven adress på anmälan.


Jubileumsdiplom (5-10-15-20-25-30-35-40 genomförda Göteborgsvarvet)
Efter vart femte Göteborgsvarvet kan du få ett kostnadsfritt jubileumsdiplom av oss på Göteborgsvarvet. Skicka ett mail till info@goteborgsvarvet.se för att få ett diplom hemskickat, glöm inte att uppge din adress.

Tillbaka till FAQ