Tillval - Medaljbricka & Diplom

Alla löpare som går i mål på Göteborgsvarvet 2024 får en välförtjänt medalj vid målgång. Vill du göra tillval på dessa lopp i form av diplom eller personlig medaljbricka är det möjligt t.o.m 2024-05-30 för Göteborgsvarvet 2024.

Personlig medaljbricka
Du kan beställa en personlig medaljbricka som kan hängas på medaljen, på brickan skrivs ditt namn samt ditt resultat. Brickan skickas hem per post ca. en månad efter målgång i ditt lopp. Se över att du har registrerat aktuella adressuppgifter på din anmälan, gå in på Din personliga dashboard och klicka på Ändra anmälan, så kan du se de uppgifter du angivet. 

Vid köp inför Göteborgsvarvet 2024:
Den personliga medaljbrickan kostar 105 kr och kan beställas om du går in på Din personliga dashboard och klickar på den blå knappen Ändra anmälan. Följ sedan stegen genom att klicka på "Nästa Steg" och klicka i de tillval du önskar.

Diplom med mellantider
Ett populärt minne eller “bevis” på din fina insats, är Göteborgsvarvets mellantidsdiplom. På diplomet står namn, resultat, placering, mellantider (5, 10, 15 och 20 km - Göteborgsvarvet.

Vid köp inför Göteborgsvarvet 2024:
Diplomet kostar 65 kr och kan beställas om du går in på Din personliga dashboard. Klicka sedan på Ändra anmälan och välj de tillval du vill.
Diplomet skickas hem per post ca en månad efter målgång i ditt lopp. Se över att du har registrerat aktuella adressuppgifter på din anmälan, gå in på Din personliga dashboard och klicka på Ändra anmälan, så kan du se de uppgifter du angivet.


Jubileumsdiplom (5-10-15-20-25-30-35-40 genomförda Göteborgsvarvet)
Efter vart femte Göteborgsvarvet kan du få ett kostnadsfritt jubileumsdiplom av oss på Göteborgsvarvet. Skicka ett mail till info@goteborgsvarvet.se för att få ett diplom hemskickat, glöm inte att uppge din adress.

Tillbaka till FAQ