Partners Varvet­veckans övriga lopp

Evenemangspartner Stafettvarvet:Vinn

Vinn är en ledande tjänsteleverantör inom digitalisering och produktutveckling. Vinn erbjuder också entreprenörer möjligheten att starta och bygga specialiserade bolag med fokus på att skapa värde och snabb transformation för kunderna. I gruppen ingår 17 bolag med entreprenörer och specialister i spetsen, som av Vinn har fått hjälp att förverkliga sina drömmar om att driva bolag.

Kunderna ges möjlighet att ta del av Vinns specialiserade bolag samtidigt som de får ett helhetserbjudande som involverar flera bolag i gruppen. På det sättet kan Vinn erbjuda helhetsprojekt hela vägen ifrån vision och strategi, till implementation. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Evenemangspartner Stafettvarvet:MAQS Advokatbyrå

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. MAQS är en affärsmässig partner som levererar juridiska byråtjänster till Göteborgsvarvet.

Evenemangspartner Stafettvarvet:Flexmassage

Flexmassage är västsveriges största massagekedja och erbjuder sedan 2006 djupgående massagebehandlingar till privatpersoner och företag i Göteborg, Mölndal, Partille, Alingsås, Borås och Kungsbacka. De har 13 stycken mottagningar och utför årligen ca 90 000 behandlingar som verkligen gör skillnad för stela muskler. Flexmassage vill bidra till bättre hälsa genom massage. Som löpare i Stafettvarvet möter du Flexmassage strax efter målgång där de kommer vara redo att ge dig en stunds välförtjänt återhämtning på massagebänken.

Evenemangspartner Stafettvarvet:AFRY

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Som en naturlig förlängning i vår strävan att stödja hållbara projekt och evenemang, som dessutom främjar hälsa och välbefinnande i samhället, är vi stolta evenemangspartners till Stafettvarvet.

Vi ser fram emot årets folkfest!

Huvudpartner Stafettvarvet:Team BRA - För Cancerfonden

I Team BRA springer vi i förmån för Cancerfonden! Team BRA består idag av 37 lokala partnerföretag i Göteborgsregionen som främjar hälsa, glädje, motivation och att göra skillnad tillsammans. Sedan starten 2021 har vi samlat in 2,5 miljoner till forskningen i kampen mot cancer.

Huvudpartner Minivarvet & Lilla Varvet:Albert

Fysisk aktivitet har en positiv effekt på inlärningsprocessen vilket gör oss på Albert, barnens läroplattform, extra glada över detta partnerskap som ger oss möjlighet att sätta nästa generation i rörelse. Hos oss på Albert hittar ni tusentals övningar inom bland annat matematik, svenska och engelska som gör det kul att lära. Anmäl ditt barn via Alberts hemsida och få en gratis startplats samt 30 dagar kostnadsfri provperiod hos Albert!

Gäller när du som målsman blir ny medlem hos Albert via länken och ger en gratis startplats för ditt barn till Lilla Varvet eller Minivarvet. Tjänsten har ingen bindningstid eller uppsägningstid och provperioden är värd 159 kr. När den kostnadsfria provperioden är över löper medlemskapet automatiskt vidare.

Evenemangspartner Minivarvet:Nestlé barnmat

Vi på Nestle vill ge alla barn en god start i livet! Både när det gäller mat och genom att vara ett stöd till er föräldrar. Välkommen att diskutera kring barn och barnmat tillsammans med oss.

För oss är det inte bara viktigt att laga den bästa möjliga barnmaten, men också att dela med oss av all vår kunskap och erfarenhet. Läs mer om oss och vår barnmat på nestlebaby.

Evenemangspartner Specialvarvet:Humana

Humana är Sveriges ledande privata idédrivna omsorgsföretag. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision, Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. Humana är huvudpartner till Specialvarvet.

Evenemangspartner Specialvarvet:Move&Walk

Move & Walk är evenemangspartner till Specialvarvet! och har under 20 års tid med professionalitet, engagemang och hög kvalitet gett vuxna och barn med funktionsnedsättningar hopp och framtidstro. Vi tror på alla människors rätt till möjligheten att utvecklas och att genom livslång aktivitet och inlärning kunna leva ett så självständigt liv som möjligt

Vi skapar rörelseglädje genom Konduktiv Pedagogik och är stolt partner till Specialvarvet!

Evenemangspartner Trailvarvet:Hellner

Genom sin fantastiska karriär visade Marcus Hellner att mental styrka kan ta dig hela vägen. Ett plagg från Hellner® ökar inte automatiskt ditt VO2-max, men vi vill hävda att det är plagg som gör att du tar dig ut och som får dig att göra jobbet och tar dig förbi vardagens alla ursäkter.

Evenemangspartner Trailvarvet:Moonvalley

Moonvalley's uppdrag är att inspirera människor att leva ett hållbart, tillfredsställande och äventyrligt liv - i samklang med naturen, våra kroppar och själar. Från de nordiska bergen med kärlek.

Vi finns här för att vi tror att innovativa sportnäringsprodukter inte behöver smaka som om de kom från ett vetenskapslabb, gjorda av saker som man läser om på en kemilektion. Vi vill sprida budskapet om att riktiga, växtbaserade, ekologiska livsmedel kan ge oss alla den energi och näring vi behöver för att leva ett hälsosamt liv, fullt av vitalitet - och smaka helt otroligt. De är bra för dig, bra för planeten och bra för dina smaklökar.

Evenemangspartner Trailvarvet:Tripnet

Tripnet levererar helhetslösningar för drift av e-handel, webbapplikationer, affärssystem, interna IT-lösningar och andra system med krav på hög tillgänglighet.

Som huvudpartner till Trailvarvet höjer Tripnet stämningen för dig som springer.

Titelpartner Digitala Varvetmilen:Consat

Consat – stolt partner och en perfekt match med Digitala Varvetmilen.

Precis som Göteborgsvarvet har Consat sitt ursprung från Göteborg, grundades på 80-talet och har kunder från hela världen tack vare moderna uppkopplade system. Consat är ett innovativt teknikföretag som arbetar med IT, fordon, industri, Life Science och uppkopplade system för smarta städer och kollektivtrafik. Vi vill inspirera till ett hälsosamt och miljövänligt liv och vi ser fram emot att springa tillsammans med våra kunder, partners, kollegor och alla vänner!

Evenemangspartner Lilla Varvet:Nordea

Vilken framtid vill du leva i?

Tillsammans med kunder och partners möjliggör Nordea övergången till en hållbar framtid. Nordea är den största finanskoncernen i Norden och vi är en av Europas största banker. Vi integrerar hållbarhet i allt vi gör för att du som kund, investerare eller annan partner ska kunna göra medvetna val för framtiden. Nordea är evenemangspartner till Lilla Varvet.