Världens största halvmara

16maj 2020

Seednings­regler

Så avgörs din startgrupp.

Läs våra seedningsregler

Deltagar­information

Kom förberedd inför start.

Läs vår deltagar­information

21 097,5 meter av Göteborg

En upplevelse i världsklass

Läs mer om vår bana

Huvudpartners

 • Logo Boozt
 • Logo New Balance

21 097,5 meter av Göteborg till ditt förfogande:Följ den blå linjen

Sedan 1980 har närmare 1.5 miljoner löpare kämpat uppför Älvsborgsbron och Göta Älvbron, och lika många har känt krafterna återvända av peppen längs Göteborgs paradgata Avenyn.

Huvudpartner:New Balance presenterar den perfekta skon för Göteborgsvarvet

Våren erbjuder härliga löpturer i friskt och något torrare väder.
Populära och nya New Balance 1080v10 med härlig dämpning och sömlös tygöverdel ger både skön passform och stöd inför säsongens mängdträning och uppladdning inför Göteborgsvarvet.

Yttersulan i gummi är designad för att ge bästa möjliga tryck och stöd i löpsteget, samt att innersulan i Ortholite ger ytterligare ett lager av instegskomfort än vår tidigare 1080v9-modell.

Köp dam Köp herr

Ännu fler anledningar till att springa Göteborgsvarvet

Förutom att bli en del av världens största halvmaraton finns många anledningar att anmäla sig till Göteborgsvarvet. Du har möjlighet att springa till förmån för välgörenhet, och anmäler du dig tidigt väntar en rad av förmåner. Eller varför inte springa tillsammans med kollegorna för en hälsosammare arbetsplats.

 • Dina förmåner: Förmåner om du anmäler dig till Göteborgsvarvet tidigt

  Ju tidigare du anmäler dig till Göteborgsvarvet, desto mer ingår i din anmälan. Du kan bland annat få lägre pris på valfri Varvetmil, välja eget smeknamn på din nummerlapp och få träna i Friidrottens Hus.

  Dina förmåner

 • Din anmälan gör skillnad: Spring Göteborgsvarvet för välgörenhet

  Inför Göteborgsvarvet 2020 kan du välja att springa för olika välgörenhets-organisationer och på så vis stötta deras livsviktiga arbete.

  Spring för en god sak

 • Fokus på träning och hälsa: Så blir ditt företag en del av Göteborgsvarvet Team

  Göteborgsvarvet är en bra plattform för företag som vill satsa på träning och hälsa. Ta chansen och utmana era kunder, partners och kollegor för en starkare lagkänsla och en friskare personal.

  Göteborgsvarvet Team

Göteborgsvarvet Expo:Besök vår mässa under Göteborgsvarvet

Under Varvetveckan arrangeras också Göteborgsvarvet Expo, de 14–16 maj på Svenska Mässan. Göteborgsvarvet Expo är Sveriges största sportbutik med drygt 100 utställare från olika branscher med produkter relaterade till träning, sport och hälsa. Förutom våra utställare hittar du även roliga aktiviteter, våra partners och intressanta föreläsningar. Du som springer Göteborgsvarvet har fri entré tillsammans med din familj, och det är även här du hämtar ut din nummerlapp.

Läs mer om mässan

Underhållning:Upplevelser som lyfter ditt lopp

Förutom löparfest så bjuder Göteborgsvarvet på massor med musik och upplevelser längs med banan. Det finns runt 50 musikplatser och det är en härlig mix av bl.a. rock, storband, DJ´s, blues och givetvis coverband.

Här kan du se hela bandlistan

Följ loppet:Så följer du loppet

Göteborgsvarvet vore inte sig likt utan sin hängivna publik. Mer än 200 000 supporters kantar Göteborgsvarvsbanan vilket gör loppet till Sveriges största live-event och en upplevelse i världsklass. Storbildsskärmar, liveband och andra aktiviteter håller stämningen uppe från första till sista löpare över mållinjen.

Läs mer


Huvudpartners

Evenemangpartners

Mediepartners