En dokumentärserie om löpning och livet

Upptäck spänningen i löpning och hälsa när Sverige Springer tar rygg på ASICS FrontRunner. Följ med på inspirerande träningsresor, ta del av livshistorier och inspireras av varje steg som innehåller utmaningar, triumfer och en dedikation till en sund kropp och sund själ.

ASICS FrontRunner:Löparna

I denna dokumentärserie får du möjligheten att följa fyra löpare, var och en med en unik historia att berätta. Trots deras olikheter delar de en gemensam nämnare – löpningen har påverkat deras liv på ett positivt sätt. Ta del av de inspirerande resorna där löpning inte bara är en fysisk aktivitet.

Följ med och inspireras av elitlöparen Suldan Hassan, ta reda på hur Haley Quantz håller sig borta från depression, hur Sofia Norgren påverkats av sin MS-diagnos och hur det går för Arina Thorén under träningslägret i Portugal.

Den perfekta skon till Göteborgsvarvet:GEL-Nimbus 30 & GEL-Kayano 30

GEL-NIMBUS™ 25-skons mjuka dämpning kommer få dig att tro att du går på moln. Denna neutrala löparsko har omarbetats med nya material som ger en mjukare och smidigare löparupplevelse. Den specialutformade stickade överdelen omsluter bekvämt foten och ger avancerad ventilation. Dess uppdaterade stickade hälkappa ger förbättrad flexibilitet och omsluter vristen för en lyxigare passform och känsla. Mellansulan är fylld med den största mängden dämpning som har använts i serien hittills. Genom användningen av FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning ger denna träningssko lättare och mjukare dämpning med mindre påverkan på miljön.

Skon GEL-KAYANO™ 30 är utformad för att ge avancerad stabilitet och mjukare dämpande egenskaper. Den nya 4D GUIDANCE SYSTEM™ hjälper till att ge adaptiv stabilitet. Detta hjälper dig att uppleva mer stödjande och balanserat steg under distansträning. ​​Dess mellansula är omarbetad med FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning och en stack height på 4 cm. Med cirka 20 % biobaserat innehåll hjälper detta material till att skapa molnliknande mjukhet i varje steg.​ Den nya PureGEL™-teknologin är strategiskt placerad under hälen för en skönare löptur. Den är 65 % mjukare än vanlig synlig GEL™-teknologi och gör din distansträning för att känna sig förvånansvärt smidig.​"

Avsnitt #1:Suldan Hassan

Möt elitlöparen Suldan Hassan som berättar om sin inspirerande karriär. Han började med löpning först som 15 åring och bara tre år senare slog han Sverigerekord på distansen 5000 m.

Avsnitt #2:Haley Quantz

Lär känna Haley, juristen som älskar löpning, både som aktivitet men också för att det hjälp henne mentalt.

Avsnitt #3:Sofia Norgen

Möt och inspireras av Sofia Norgren som trots sin MS-diagnos löper på hög nivå.

Avsnitt #4:Arina Thorén

Följ med på träningsläger i Portugal där produktchefen och trebarnsmamman imponerar på oss alla. För Arina är löpning nästan lika självklart som att borsta tänderna.