Göteborgsvarvet löparkvällar

Göteborgsvarvet Löparkvällar gör sin efterlängtade återkomst!

Efter en längre paus är det äntligen dags för Göteborgsvarvet Löparkvällar att återigen locka hundratals löpare varje vecka för att inspirera och främja en aktiv livsstil. Årets upplaga av löparkvällarna sträcker sig över åtta veckor, från mars till maj, och erbjuder kostnadsfria pass för både nybörjare och erfarna löpare.

Varje torsdag klockan 18:00 kommer löparkvällarna att äga rum under åtta på varandra följande veckor, med start den 21 mars. En nyhet för i år är att passen kommer att genomföras längs Göteborgsvarvets olika banetapper och att varje löparkväll kommer att ledas av olika partners, vilket innebär att det alltid finns något nytt att upptäcka.

Träning för framgång:löparkvällar

21
mars

Träna med STC i Lindholmen!

Kom och delta i vår spännande löparkväll utomhus tillsammans med STC! Upplägget inkluderar löpning med fokus på teknik, styrketräning och jämförande löpning för att se framsteg.

28
mars

Träna med Göteborgsvarvet i Frihamnen!

Tillsammans Göteborgsvarvet ambassadören tillika svenska mästaren Suldan tar vi oss till Frihamnen för en utmanande löparkväll. Etappen som i år har en ny bansträckning närmre vattnet.

04
apr.

Träna med Asics i Vasa/Linné!

Vi ser fram emot en spännande träningspass där höjdmeter och trappor står i centrum. Uppvärmning, rörlighet och löpteknik kommer att förbereda oss för utmaningen. Avsluta med skön stretch för att vårda kroppen.

11
apr.

Träna med Maurten i City!

Häng med Maurten och löparprofilen Musse på ett löparpass i City. Det blir ett kul pass för alla där vi kör uppvärmning, löpskolning, rörlighet och avslutar sedan med ett intervallpass som funkar för alla nivåer.

18
apr.

Träna med Språng Träning & Äventyr i Slottsskogen!

Bli en bättre backlöpare tillsammans med Joel, trailexperten. Han håller i ett intensivt backpass med mycket fokus på teknik.

25
apr.

Träna med Let's Run i Majorna/Älvsborgsbron

Häng med vår ambassadör Josefin Swärm från Let´s run som besöker Göteborg för att hålla ett ordentligt löparpass i mysiga Majorna.

02
maj

Träna med Run Academy i Eriksberg!

Kom och spring med Runacademy!  Passet kommer bjuda på intervaller från 2 minuter ner till 30 s, där du får träna på att växla fart och utveckla din uthållighet. Perfekt genomkörare inför Göteborgsvarvet! 

09
maj

Träna med Tommy på finalsträckan!

Tommy är löparkvällarnas allfader och har lett otaliga antal pass innan löparkvällarna tog en paus 2019. Med otrolig erfarenhet både som instruktör och inom långdistans kan ni förbereda er på ett ordetligt träningspass med löparfokus.