Start­be­vis Cityvarvet

Inför start

Välkommen till Cityvarvet 2024!
Vi är glada att du väljer att springa med oss i år och vill ta del av löparglädjen. Stort lycka till och tack för att du bidrar till den lokala föreningsidrotten!

Start och starttid
Den 18 maj 2024 ljuder startskottet för Cityvarvet. Härligt att du hänger med och springer den allra bästa delen av Göteborgsvarvet!

Starten sker kl. 13:00 på Götaplatsen, Avenyn. Här kommer det spelas musik, STC håller i uppvärmning och gott om publik. Starten sker gemensamt med ett startskott för både dam och herr i alla åldersklasser.

Nummerlapp
Hämta din nummerlapp på Göteborgsvarvet Expo, Friidrottens hus. Vi rekommenderar alla som har möjlighet att hämta ut sin nummerlapp redan under torsdagen eller fredagen. För att slippa köer uppmanar vi även att det sker under dagtid. Vid uthämtning av nummerlapp under lördagen, tänk på att vara ute i god tid så att du hinner ta dig till Götaplatsen innan start. Visa QR-koden som du hittar i ditt personliga startbevis för att få din nummerlapp printad. Ta gärna printscreen på din QR-kod för att underlätta vid uthämtning.

Öppettider Göteborgsvarvet Expo:
16 maj
11-21
17 maj
10-21
18 maj
8-16

Omklädning
Omklädning tillhandahålls ej i området. Vi rekommenderar därför att du kommer ombytt.

Väskförvaring
I startområdet vid Götaplatsen finns väskförvaring som är öppen till 12.30. Väskorna körs sedan till Preem vid Margretebergsgatan i nära anslutning till målgång. Där hämtar ut dina tillhörigheter efter loppet fram till 15:00. I samband med att du får din nummerlapp får du även en bagagetag som du fäster på väskan, nummerlappen gäller som kvitto vid uthämtning.

Väskor som inte hämtas ut under utsatt tid förflyttas till Dalens grusplan där Göteborgsvarvets väskutlämning tillhandahålls.

Toaletter
Toaletter finns i start- och målområdet.

Uppvärmning
Uppvärmning under ledning av instruktörer från STC sker innan start.

Huvudpartner