Lop­pin­for­ma­tion

Inför start

Varmt välkommen till Specialvarvet den 16 maj! Vi önskar dig en fantastisk löparupplevelse i ett vårigt Göteborg och ett blomstrande Slottsskogen. Stort lycka till!

Nyhet 2024! Observera att Specialvarvet har under tidgare år varit på fredagen i Varvetveckan, nu är loppet flyttat till torsdagen den 16 maj.

Start och starttid
Starten är i Slottsskogen vid Björngårdsvillan. Specialvarvet har tre starter. De som springer långa banan 3,3 km startar kl 11:00 (Röd nummerlapp) och de som springer korta banan 2,1 km startar kl 11:30 (Blå nummerlapp), samt 11:45 (Ljusblå nummerlapp).

Nummerlapp
Hämtas i nummerlappstältet vid starten i Slottsskogen torsdagen den 16 maj mellan kl. 09.00–11.30. Visa upp ditt startbevis när du hämtar ut din nummerlapp.

Har ni gjort en gruppanmälan? Nummerlappar för grupper anmälda till och med 30 april är packade i ett gemensamt kuvert. Hela gruppens nummerlappar hämtas smidigt ut samtidigt. Uppge det gruppnamn ni angav vid bokningen. Samma tider enligt ovan.

Grupper som är anmälda efter 30 april, eller deltagare i en grupp som är tillagda efter 30 april hämtar ut nummerlapparna separat.

Uppvärmning
Gemensam uppvärmning är vid start och sker under ledning av instruktörer.

Toaletter
Finns vid start- och målområdet. Det finns även två rum i Slottskogsvallens idrottsanläggning som vardera är utrustade med 1 lyft, 1 fristående toalettstol, samt 1 brits.

Omklädning
Vi rekommenderar att du kommer ombytt, utrymme för dusch/omklädning för löpare tillhandahålls ej.

Väskförvaring
Arrangören tillhandahåller ingen förvaring av väskor, värdesaker etc.

Efteranmälan
Är möjlig på tävlingsdagen i informationstältet vid starten (Björngårdsvillan), kl. 09.00–10.45, 200 kr (Med reservation för att loppet kan bli fullbokat).

Nyhet 2024 - Varva kommer på besök!
Nytt för 2024 är att vi kommer att få besök av Göteborgsvarvets egna löpartroll Varva i startområdet innan start. Löpartrollet Varva älskar att springa men också att kramas. Det finns möjlighet att träffa Varva i Varvas tält mellan tiderna 9.30-10.15 & 10.45-11.15.

Huvudpartner