Låt ditt företag bli en del av Göteborgs­varvet!

Göteborgsvarvet är en perfekt plattform för företag som vill satsa på träning och hälsa. Ta chansen och utmana era kunder och kollegor för en starkare lagkänsla och friskare personal. Varje år anmäler sig drygt 400 företag till att delta i Göteborgsvarvetveckan.

Sidan uppdateras inför 2021.
Anmälan kommer öppna efter sommaren.
Mejla till team@goteborgsvarvet.se med din intresseanmälan så hör vi av oss när anmälan är öppen.

Spring som företag:Göteborgsvarvet Team

Som företag kan ni boka startplatser till Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton. Det finns tre olika företagspaket: guld, silver och brons. Gemensamt för alla företagspaket är att ni startar tidigt och i samma startgrupp. Bli en mer attraktiv arbetsplats och förena personalvård med företagsevent. Spring med kollegor, kunder och leverantörer.

Anmäl ditt företag Allmänna villkor Team

Tältplats:Boka tältplats

Våra tältbyar är de naturliga samlingsplatserna för samarbetspartners och företag som deltar i Göteborgsvarvetveckan. Du kan boka tältplats till Göteborgsvarvet, Stafettvarvet, Trailvarvet och Lilla Varvet. Här samlas över 150 företag och organisationer för att hitta den puls som ökar helhetsupplevelsen.

Boka tältplats Paketlösningar tältbyar

Allmänna villkor tältbyar

Observera att det ej är tillåtet att sätta upp ett eget tält inom evenemangsområdet i start- och målområdet eller inne i Slottsskogen.

Stafettvarvet:Spring Stafettvarvet

I Stafettvarvet springer fem löpare fyra kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång väntar ett smarrig matpaket att dela på. Ni kan boka tältplats eller bänkset för att samlas innan och efter målgång. Varje år springer cirka 4500 löpare Stafettvarvet. Upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans med dina kollegor! Starten går den 13 maj.

Läs mer om Stafettvarvet

Tältkarta:Göteborgsvarvets partnerby

Med direkt närhet till startrakan är energin och pulsen hög i partnerbyn. Här har ni ert tält mitt i evenemangsområdets hjärta. Det här är en perfekt plats att inspireras av alla tusentals löpare som startar i startgrupp efter startgrupp, samtidigt som ni laddar innan loppet och firar efter loppet med företaget, kunderna och nära och kära.

Obs. Kartan kan uppdateras närmare inpå loppet.

Tältkarta:Göteborgsvarvets företagsby

Med ett kort gångavstånd från startrakan hittar ni vår företagsby. I centrum av Slottsskogen minglar tusentals löpare med sina kollegor, vänner, familjer och kunder. Runt tältbyn ringlar sig Göteborgsvarvets bana och förutom alla tältplatser är det också mycket publik. Stämningen i företagsbyn är bubblande och höjer upplevelsen av världens störta halvmaraton.

Obs. Kartan kan uppdateras närmare inpå loppet.

Tältkarta:Stafettvarvets företagsby

Ett tips är att samla era lag i något av tälten i Stafettvarvets företagsyby. Där kan ni kan ladda, mingla och fira era insatser med ett matpaket. Vi har placerat starten i Stafettvarvet i norra delen av Stafettvarvets företagsby. Härifrån kan man följa energin i starten, fartfyllda växlingar, peppas av musiken och se glada målgångar för samtliga deltagande lag. Banan går runt Slottsskogen och en början av banan går också mellan tälten i Stafettvarvets tältby både i den norra och södra delen av företagsbyn, en extra upplevelse för många.

Obs. Kartan kan uppdateras närmare inpå loppet.

Något för alla:Alla kan vara med under Göteborgsvarvetveckan

För de som inte vill springa Göteborgsvarvet eller Stafettvarvet med företaget kan vi erbjuda startplatser till våra andra lopp. Kontakta team@goteborgsvarvet.se så hjälper vi er.

Ett tips är Cityvarvet och Yogavarvet som startar samtidigt som Göteborgsvarvet fast på Götaplatsen. Målgången är densamma som för löparna i Göteborgsvarvet, på Slottsskogsvallen. Cityvarvet och Yogavarvet är öppet för alla åldrar och efter loppen kan alla löpare mingla gemensamt i företagsbyarna.

Läs mer om loppen

Starta gemensam Team insamling

Nu är det möjligt att för er som företagsgrupper att starta en insamling till förmån för någon av våra välgörenhetspartners. Släkt, vänner och kollegor kan hjälpa till tack vare ert engagemang inför och under Göteborgsvarvet.

Lär mer

Kontakt:Vill du har mer information?

Tveka inte att höra av dig!
Kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor.

Mejl: team@goteborgsvarvet.se
Telefon: 072 856 41 57

Företagsvärd