Team Göteborgsvarvet 2020

Låt ditt företag bli en del av folkfesten!

Göteborgsvarvet 2020

Göteborgsvarvet är en bra plattform för företag som vill satsa på träning och hälsa. Ta chansen och utmana era kunder och kollegor för en starkare lagkänsla och en friskare personal. Varje år anmäler sig drygt 400 företag till att delta i Göteborgsvarvetveckan.

Här har vi samlat olika lopp som du kan boka för ditt företag. Kom ihåg att ert företag även kan boka tält i någon av våra tältbyar under Göteborgsvarvetveckan.

hero-divider

Göteborgsvarvet Team

Som företag kan ni boka startplatser till världens största halvmaraton. Det finns tre olika paket: guld, silver och brons. Gemensamt för alla paket är att ni startar tidigt, i samma startgrupp. Bli en mer attraktiv arbetsplats och förena personalvård med företagsevent. Spring med kollegor, kunder och leverantörer.

Anmälan

Paketlösningar Göteborgsvarvet Team
Allmänna villkor för Göteborgsvarvet Team
Jag vill ha mer info, kontakta mig
Tipsa någon om Göteborgsvarvet Team

Boka tältplats

Våra tältbyar är de naturliga samlingsplatserna för samarbetspartners och företag som deltar i Göteborgsvarvetveckan. Du kan boka tältplats till Göteborgsvarvet, Stafettvarvet, Trailvarvet och Lilla Varvet. Här samlas över 150 företag och organisationer för att hitta den puls som skänker löparupplevelsen ett par extra dimensioner.

Bokningsförfrågan tältbyar

Karta Stafettvarvet tältby
Karta Göteborgsvarvet partnerby
Karta Göteborgsvarvet företagsby
Paketlösningar tältbyar
Allmänna villkor för Göteborgsvarvets tältbyar

 

Spring Stafettvarvet

I Stafettvarvet springer fem löpare fyra kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång väntar ett smarrig matpaket att dela på. Ni kan boka tältplats eller bänkset för att samlas innan och efter målgång. Varje år springer cirka 4500 löpare Stafettvarvet. Upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans med dina kollegor! Starten går den 13 maj.

Läs mer om Stafettvarvet

Anmälan till Stafettvarvet

Se information ovan för bokning av tältplats.

Stafett team
Företag

Fler aktiviteter att delta i

Följ Göteborgsvarvet

Du kan även följa oss i sociala medier:

 LinkedIn

 Facebook

 Instagram

Alla kan vara med på Varvetdagen – Cityvarvet 4,3 km

Nu finns det möjlighet att aktivera alla kollegor den 16 maj. För de som inte vill springa Varvet finns Cityvarvet (4,3km). Loppet startar samtidigt som Varvet på Avenyn och målgången är densamma som för Varvetlöpare, på Slottsskogsvallen. Cityvarvet är öppet för alla åldrar och vill man vara med på yoga efteråt finns möjligheten att anmäla sig till Yoga Run.

Läs mer

Frågor?

Kontakta gärna oss om du funderar på något!

E-post: team@goteborgsvarvet.se
Telefon: 072 856 41 57

Kontakta mig