Låt ditt företag bli en del av folkfesten!

Göteborgsvarvet 2019

Göteborgsvarvet är en bra plattform för företag som vill satsa på träning och hälsa. Ta chansen och utmana era kunder och kollegor för en starkare lagkänsla och en friskare personal. Varje år anmäler sig drygt 400 företag till att delta i Göteborgsvarvetveckan.

Här har vi samlat olika lopp som du kan boka för ditt företag. Kom ihåg att ert företag även kan boka tält i någon av våra tältbyar under Göteborgsvarvetveckan.

hero-divider

Tveka inte att kontakta mig!

Intresserad? Kontakta mig, Emelie Borg så hjälper jag dig med dina frågor som rör att springa som Team samt tältbokningar.

E-post: emelie.borg@goteborgsvarvet.se
Telefon: 072 856 41 57

Göteborgsvarvet team

Som företag kan ni boka startplatser till världens största halvmaraton. Det finns tre olika paket: guld, silver och brons. Gemensamt för alla paket är att ni startar tidigt, i samma startgrupp. Bli en mer attraktiv arbetsplats och förena personalvård med företagsevent. Spring med kollegor, kunder och leverantörer.

Nyhet: Nu finns det möjlighet att aktivera alla kollegor den 19 maj. För de som inte vill springa Göteborgsvarvet finns Cityvarvet, 4,3 km. Loppet startar samtidigt som Varvet, kl 13.00, på Avenyn med målgång på Slottsskogsvallen.

Anmälan

Paketlösningar Göteborgsvarvet team
Allmänna villkor för Göteborgsvarvet Team

Spring Stafettvarvet

I Stafettvarvet springer fem löpare fyra kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång väntar ett smarrig matpaket att dela på. Ni kan boka tältplats eller bänkset för att samlas innan och efter målgång. Varje år springer cirka 4500 löpare Stafettvarvet. Upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans med dina kollegor! Starten går den 15 maj.

Läs mer om Stafettvarvet

Anmälan till Stafettvarvet

Se information nedan för bokning av tältplats.

Boka tältplats

Våra tältbyar är de naturliga samlingsplatserna för samarbetspartners och företag som deltar i Göteborgsvarvetveckan. Du kan boka tältplats till Göteborgsvarvet, Stafettvarvet, Trailvarvet och Lilla Varvet. Här samlas över 150 företag och organisationer för att hitta den puls som skänker löparupplevelsen ett par extra dimensioner.

Bokningsförfrågan tältbyar

Karta Stafettvarvet tältby
Karta Göteborgsvarvet partnerby
Karta Göteborgsvarvet företagsby
Paketlösningar tältbyar
Tilläggsbeställning tält
Allmänna villkor för Göteborgsvarvets tältbyar

 

Företag

Fler aktiviteter att delta i

Följ Göteborgsvarvet

Du kan även följa oss i sociala medier:

 LinkedIn

 Facebook

 Instagram

Alla kan vara med på Varvetdagen – Cityvarvet 4,3 km

Nu finns det möjlighet att aktivera alla kollegor den 18 maj. För de som inte vill springa Varvet finns Cityvarvet (4,3km). Loppet startar samtidigt som Varvet på Avenyn och målgången är densamma som för Varvetlöpare, på Slottsskogsvallen. Cityvarvet är öppet för alla åldrar och vill man vara med på yoga efteråt finns möjligheten att anmäla sig till Yoga Run.

Läs mer

Frågor?

Kontakta gärna oss om du funderar på något!

E-post: team@goteborgsvarvet.se
Telefon: 072 856 41 57